phone icon
pc bg image
mobile bg image

Ondernemend, betrouwbaar, gepassioneerd en betrokken

Bij de Otri bedrijven Jako, Yelloo en Matemco geloven we in ondernemerschap als drijvende kracht achter succes. We zijn gedreven om nieuwe kansen te grijpen, uitdagingen aan te gaan en innovatieve oplossingen te vinden. Met een can-do mentaliteit en een ondernemersgeest, streven we ernaar om voortdurend te groeien en te evolueren. Dit betekent ook dat we verder kijken dan de dagelijkse business. We werken ook aan een betere toekomst voor onszelf en de volgende generaties.

Positieve impact

Bij Otri zijn we vastbesloten om bewust te ondernemen en een positieve impact te maken. Daarom zetten we ons in om duurzaamheid, veiligheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie te integreren in al onze activiteiten. Samen werken we aan een betere toekomst, waarin we voldoen aan de behoeften van het heden, zonder compromissen te sluiten voor de generaties van morgen.

image

Elektrische vorkheftrucks

Bij Otri bedrijf Jako zijn in juli 2023 twee elektrische vorkheftrucks in gebruik genomen. Deze twee vorkheftrucks vervangen per direct twee op fossiele brandstof aangedreven vorkheftrucks. Hiermee zetten we opnieuw een belangrijke stap in onze duurzaamheids- en CO2-reductiedoelstellingen binnen Otri.